راهنمای تغذیه و مراقبت از فرد متاثر از HIV/AIDS

 خطری جدی برای این افراد سوء تغذیه و کمبود انرشی ناشی از کم خوری و کمبود ویتامین ها و مواد معدنی است

 تغذیه خوب قادر به درمان HIV یا پیشگیری از انتقال ویروس نیست ، اما می تواند در حفظ و بهبود شرایط تغذیه این افراد موثر باشد و سرعت ایجاد بیماری های مرتبط را به تاخیر بیاندازد.

 تامین غذای سالم و متعادل باید یکی از اهداف مشاوره و مراقبت از افراد در تمام مراحل بیماری باشد.

 برای اطلاعات بیشتر کتاب مورد نظر را مطالعه بفرمایید و به دوستان و آشنایان خود که با این بیماری زندگی میکنند اطلاع دهید

😊

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست