نشست خبری انجمن احیاء ۱۴۰۳

 به مناسبت روز جهانی ایدز، نشست خبری با حضور پزشکان، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تهران، رییس مرکز تحقیقات ایدز، مدیران انجمن احیا ارزش ها و اصحاب رسانه. با موضوع “نقش نهاد ها و دانشگاه ها در کاهش انگ و تبعیض اجتماعی برای افرادی که با ویروس اچ ای وی زندگی می کنند” در محل این انجمن برگزار شد. انگ و تبعیض اجتماعی دو پدیده مرتبط ولی متمایز هستند که می‌توانند به تأثیرات منفی بر فرد و جامعه منجر شوند. انگ یا استیگما به حالتی اطلاق می‌شود. که جامعه به فرد یا گروهی به دلیل یک ویژگی خاص یا رفتار، نگاه منفی یا تحقیرآمیز داشته باشد. این ویژگی‌ها می‌توانند شامل بیماری‌ها، ناتوانی‌ها، وضعیت‌های اجتماعی یا فرهنگی، و یا حتی انتخاب‌های شخصی مانند سبک زندگی باشند. انگ می‌تواند منجر به احساس شرم، کاهش عزت‌نفس، و حتی انزوای اجتماعی در افراد شود. همچنین تبعیض اجتماعی هنگامی رخ می‌دهد که فرد یا گروهی به‌طور ناعادلانه در مقایسه با دیگران به دلیل ویژگی‌هایی مانند نژاد، جنسیت، مذهب، یا دیگر ویژگی‌های شناخته‌شده توسط جامعه، رفتار شود. تبعیض می‌تواند در زمینه‌های مختلفی از جمله اشتغال، آموزش، مراقبت‌های بهداشتی و مسکن اتفاق بیفتد.
در این بین بیماران مبتلا به اچ آی وی و ایدز غیر از بیماری و مراحل درمان با غول پنهانی همجون انگ و تبعیض اجتماعی نیز در حال مبارزه هستند. هر دو انگ و تبعیض اجتماعی می‌توانند تأثیرات جدی بر سلامت روانی و جسمی افراد داشته باشند و منجر به نابرابری‌های ساختاری در جامعه شوند. این پدیده‌ها می‌توانند موانع بزرگی بر سر راه دستیابی به عدالت اجتماعی و برابری حقوقی ایجاد کنند.
مبارزه با انگ و تبعیض اجتماعی نیازمند تلاش‌های هماهنگ در سطح فردی، اجتماعی و نهادی است، از جمله آموزش عمومی، ترویج پذیرش فرهنگی و تنوع، و تصویب و اجرای قوانین حمایت‌کننده.
انگ در میان افرادی که با ویروس اچ.آی.وی (HIV) زندگی می‌کنند، یکی از چالش‌های بزرگ اجتماعی و روانی است که می‌تواند تأثیرات مخربی بر سلامت و کیفیت زندگی آنان داشته باشد.
به گزارش عصر تشکل، خسرومنصوریان بنیانگذار انجمن احیای ارزش ها در ابتدا جلسه به تشریح فعالیت های انجمن در حوزه آسیب های اجتماعی و تاریخچه کوتاهی از روند چگونگی ثبت مجوز و مشکلات گذشته برای شروع به کار انجمن کرد.
وی با بیان اینکه خط مشاوره هات لاین این انجمن خدمات رایگان به آسیب دیدگان اجتماعی ارائه میدهد، گفت: پس از بررسی تماس گیرندگان بااین خط، متوجه شدیم ۷۲درصدخانم ها خصوصا مادران با این خط در تماس بودند و علت تماس در بیشتر موارد ابتلا به ویروس HIV بود.
منصوریان با اشاره به طرح مادران حامی سلامت افزود: بیماران مبتلا به اچ ای وی از این بیماری نمی میرند. بلکه از انگ اجتماعی ناشی از آن میمیرند. در طرح مادران حامی سلامت از زنان مبتلابهHIVدعوت شد. تاهمزمان با درمان و بهبود کیفیت زندگی خود در صورت تمایل جهت آگاه سازی جامعه علی الخصوص، دانشجویان در مورد روش های ابتلا به این بیماری با انجمن همکاری داشته باشند.
بنیانگذار انجمن احیای ارزش ها در خصوص طرح موبایل کلینیک که به شناسایی و کمک به بیماران اچ آی وی میپردازد. گفت: در این طرح که با همکاری پزشکان متخصص انجام میشود، به مکان های پرخطر مراجعه و مشاوره رایگان به افراد درخصوص نحوه ابتلا به اچ آی وی و روش های پیشگیری و درمان ارئه میشود. لینک خبر: https://asretashakol.ir/News.aspx?Code=12824

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا