معرفی

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. معرفی

گروه احیا متشکل از دو انجمن احیا و توان یاب، نهادی غیردولتی، غیرانتفاعی و عام المنفعه می باشد که در سال ۱۳۷۸ تأسیس شده است. هدف از تأسیس این گروه دستیابی به روش های نوین پیشگیری و مداخله به هنگام در بحران ها و مهار آسیب های اجتماعی، آگاهی رسانی به اقشار مختلف خصوصاً خانواده، حساس سازی جامعه و جلب مشارکت مسئولین جهت برجسته نمودن نقش ارکان های مختلف اجتماعی در هنجارسازی و بهبود روش های اتخاذ شده با احترام به کرامت انسانی در حیطه خصوصی افراد در سطح محلی و ملی می باشد.

انجمن توان یاب به شماره ثبت ۱۱۲۰۳ از سال ۱۳۷۸ فعالیت خود را در زمینۀ ارائۀ خدمات توانبخشی رایگان شامل کاردرمانی، گفتاردرمانی و فیزیوتراپی به کودکان و نوجوانان توان یاب (معلول جسمی – حرکتی) از بدو تولد تا ۱۶ سالگی آغاز و مجوز خود را از مراجع ذیربط دریافت نمود.

انجمن احیا به شماره ثبت ۱۱۲۰۱ از سال ۱۳۷۸ تاکنون بیش از ۱۰۰ خانواده دارای کودک یتیم حاصل از ایدز را از سراسر کشور تحت حمایت همه جانبه قرار داده است. دریافت مقام مشورتی از شورای اقتصادی، اجتماعی سازمان ملل متحد (ECOSOC)، برگزار کننده بیش از ۱۰۰ سمینار در جهت پیشگیری و اطلاع رسانی بیماری اچ آی وی، توانمندسازی و حرفه آموزی زنان سرپرست خانودادۀ مبتلا به اچ آی وی، مشاوره تلفنی رایگان و ارائه خدمات مددکاری اجتماعی و مشاوره به تعداد کثیری از افراد در معرض بحران در جامعه و … نشان دهندۀ فعالیت مؤثر این مؤسسه خیریه در سطوح پیشرفتۀ ملی و بین المللی است.

معرفی احیا

انجمن  حمایت و یاری آسیب دیدگان اجتماعی (احیاء ارزشها) انجمن حمایت از کودکان و نوجوانان توانیاب به شماره ثبت ۱۱۲۰۱ به عنوان نهادی مستقل غیر دولتی، غیر انتفاعی و مردم نهاد در سال ۱۳۷۸ با اخذ مجوز رسمی از وزارت کشور فعالیت خود را آغاز کرد.

چشم انداز:

جامعه ای عاری از آسیب های اجتماعی و مواجهه منطقی با مشکلات اجتماعی بجای برخوردهای قهری و جرم انگارانه و یا سرپوش نهادن بر آن­ها. پیشگیری از گسترش ویروس HIV و انگ زدایی از مبتلایان به ان با همکاری مسئولانه حکومت، جامعه، بخش خصوصی و نهاهدهای مدنی، تلاش برای شکل­گیری جامعه مدنی پویا، مقتدر و منتقد.

مأموریت:

کاهش آسیب­های اجتماعی از طریق آگاهی­رسانی و توانمندسازی افراد، خانواده و حساس­سازی جامعه با جلب مشارکت حکومت. یادآوری مسئولیت اجتماعی بخش خصوصی و همه ارکان جامعه. تلاش در جهت بهبود یا تغییر روش­های اتخاذ شده پیشین و احترام به حیطه خصوصی افراد و کرامت انسانی شهروندان.

 

 

چرا NGO؟
در جهان امروز فعالیت سازمان های غیردولتی (NGO) به عنوان روشی نو برای مشارکت و سهم پذیری شهروندان در تعیین سرنوشت خویش و اثرگذاری فعال در روند توسعه و چالش های حاصل از آن اهمیت ویژه ای یافته است. در ایران نیز کنشگران داوطلب و پیشگامان خدمات مردمی در نقش بازیگران و حاملان توسعه ملی، پذیرای انجام مسئولیت های خطیری گردیده اند. سازمان های غیردولتی با کارکردهای ویژه خود، زمینه مشارکت سازمان یافته نخبگان را در امر مدیریت جامعه تسهیل نموده و به محدود شدن حوزه حکومت کمک می نمایند.

فهرست